Image Map
About feeling safe on set for the first movie (2007): "I was extremely naive and in a way it was good to be really nervous. I came to realise that Maggie Smith was a pretty good actress, she was just really nice to me. I wouldn't have been able to come to the set if I didn't feel completely safe."

Happy Holidays!

hhe

 
 

Merry Christmas to Emma and Happy Holidays to All!

 

 

Thank you to everyone who participated in the holiday project. Your messages to Emma can be viewed in PDF format by clicking the image above or here.

Comments closed for this item.



7 Responses to “Happy Holidays!”

  1. Ian says:

    Merry xmas!

  2. Rosemary says:

    Merry Christmas to all. My, my, how the year has gone by so fast. Looking forward to a brand new year, especially with Beauty and the Beast coming out. Emma will make a spectacular Belle.

  3. Aakriti says:

    MERRY XMAS EMMA!!! Have a holly jolly xmas,new year and the most relaxing holiday

  4. suraj patra says:

    Wish you a merry Christmas ! God bless you and all your dreams come true!

  5. Phillip says:

    Merry Xmas Princess Emma!!! 🙂

  6. HELLO MY YOUNG YOU HAVE A MERRY CHRISTMAS AND A HAPPY NEW YEAR WITH LOTS OF LOVE I LOVE YOU
    EMMA WATSON. YOU ARE A BEAUTIFUL CHILD WHO HAS BECOME A BEAUTIFUL YOUNG AND DEPOS OF YEARS OF YEARS HAS BEEN A BEAUTIFUL ADULT WOMAN, ALL THE MEN WHO HAVE SEEN YOU COME IN THE CIMENAS AS HERMIONE IN HARRY POTTER IF YOU PASSED MY GREATEST LOVE FOR YOU I APPOINTED FOR YOU BECAUSE I SAW YOU MY YOUNG GIRL FIGHTING FOR THE RIGHTS OF THE CHILDREN OF THE YOUNG AND FOR THE WOMEN OF THE WORLD ALL I AM MAN, BUT I NEVER IN MY LIFE I WOULD HURT TO HURT A WOMAN BECAUSE OUR MOTHER MARY THAT GAVE LIGHT TO THE BOY JESUS ​​THAT AFTER HIS DEATH HE DELIVERED HIS MOTHER TO ALL HUMANITY, BUT THE HUMAN BEING ESTABLISHED MY GREATEST LOVE UNDERSTANDING THE WOMAN SPEAKING THEMSELVES THEMSELVES, BUT WHEN JESUS ​​OF HIS MOTHER TO ALL GAVE WITH THE INTUITION OF THAT ALL WOMEN IN THE WORLD BE FREE NOT A SLAVE OF MEN BUT A WOMAN THAT OF LOVE A MAN THAT IS NOT BEING THE WOMAN SLAVE BUT A WOMAN FOR GIVING LOVE THANK YOU AND THERE ARE MANY CHILDREN THAT THE CHILDREN HAVE A BETTER WORLD, SO THAT I I AM ALREADY OLD WITH 59 YEARS UNSOLVED, BECAUSE I ONLY KNEW WOMEN WITH MY RETIREMENT AND NOT FOR LOVE I WOULD LIKE ONE DAY TO SAVE A WOMAN TO GIVE ME LOVE AND A CANDY ATTENTION LIKE JOSEPH KNOWING THAT MARY WAS WAITING FOR JESUS ​​AND WHO CAME FROM HOLY SPIRIT DO NOT ABANDON MARY AND STAYED WITH HIM UNTO JESUS ​​BECOMING GREATER AND GETTING HIS PERGUINATION FOR THE WORLD AND MARY THE GREAT WOMAN WHO WAS SHE STAYED WITH JESUS ​​UNTIL HER DEATH MY GREAT LOVE CONTINUES SO FIGHTING FOR WOMEN’S RIGHTS MY GREATEST LOVE OF MY MINE BIG LOVE. MY YOUNG GIRL WHO HAVE A MERRY CHRISTMAS AND A HAPPY NEW YEAR WITH LOTS OF LOVE I LOVE YOU

  7. JANI HARRIS says:

    Hello I Am a huge fan you have made my favorite movie carecters Hermione Grainger Marry Christmas